Masque thé vert – Sephora, Green tea Mask

 IMG_8607

(geschreven door Jasmijn)

Een tijdje geleden zijn we in de vakantie naar Rome gegaan voor 1 week, we hebben daar veel oudheden gezien maar natuurlijk is er ook geshopt. Tot onze grote verbazing waren er 3 Sephora’s in Rome. Mocht je niet weten wat dat is, de Sephora is een make-up winkel die de grote merken verkoopt zoals: Nars, Urban décay, Chanel en dus ook hun eigen merk. We hadden een tijd rond gekeken en toen ik een make-up borstel had gezien die ik al heel lang wilde konden we bij de kassa ook een masker voor 3 euro per stuk erbij kopen. en dat deden we!

Vandaag ga ik het dus hebben over het green tea mask, oftewel het groene thee gezichtsmasker dat bekend staat een masker die de huid kalmeert en verzorgd.

IMG_8610

IMG_8612

het masker is heel gemakkelijk in gebruik, je vouwt hem uit en ‘plakt’ het op je gezicht. Er zijn 2 gaten voor de ogen en 1 voor de mond, om nog te kunnen ademen is er bij de neus een klein stukje uitgesneden zodat het masker de neus wel kan verzorgen maar dat het nog wel comfortabel zit. In die 15 minuten moet je natuurlijk iets te doen hebben, ik ben bijvoorbeeld in bad gaan liggen met heel veel sop en een lekker tijdschrift.

IMG_8614

Dit is echt de lelijkste foto die je maar kunt bedenken maar nu krijg je een goed beeld van hoe het masker op het gezicht zit. Niet te strak maar ook niet te los, je voelt het masker meteen werken omdat het er genoeg verzorgende zalf op zit en het ruikt ook nog eens lekker.

Als je hebt heb gebruikt kun je het met een schuine beweging van het gezicht af halen en gewoon weg gooien in de prullenbak. Je kunt het niet nog een keer gebruiken omdat de kalmerende ‘zalf’ al gebruikt is.

Het spijt me dat dit artikel een beetje aan de korte kant is en dat er de laatste tijd niet zoveel artikelen online zijn gekomen, maar het is nog een paar weken tot de school is afgelopen en alle leraren denken dat het nog handig is om de laatste twee weken voor de toetsweek extreem veel toetsen op te geven, en ik en Merel moeten dus heel veel leren. We proberen zo veel mogelijk artikelen online te zetten en we hebben al een aantal foto’s alleen de artikelen moeten nog geschreven worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s