Back to school

(geschreven door Jasmijn)

De afgelopen weken zijn de scholen weer begonnen en dat betekent natuurlijk huiswerk, huiswerk en nog eens huiswerk… helaas want zo konden Merel en ik de afgelopen tijd niet zo snel een artikel schrijven. Ik ga jullie een paar tips geven hoe je ’s ochtends langer in je bed kan blijven liggen en hoe je snel en gemakkelijk het schooljaar doorkomt. maar ook hoe je goed leert voor een proefwerk of S.O

De ultieme tip om ’s ochtends langer in je bed te blijven liggen is je tas de avond ervoor al in te pakken, meestal heb je daar geen zin in maar het werkt wel heel erg goed. Ga ook de dag ervoor douchen want ook dat helpt.

Koop een goede agenda, een agenda is heel belangrijk zorg wel dat alles overzichtelijk blijft en dat je bijvoorbeeld je toetsen aangeeft met een gele marker. Dat je dus niet ineens krijgt dat je in een les zit en een toets krijgt waar je niet voor geleerd hebt.

Als je goed wilt leren is de enige tip die iedereen geeft: begin op tijd. anders kom je in tijd nood en haal je het niet om alle stof door te nemen. Ik leer voor een makkelijke toets ongeveer 2 à 3 dagen en voor een moeilijke toets ongeveer 3 à 4 dagen.

Als laatste wil ik zeggen dat als je veel te leren en te maken hebt het niet handig is als je heel lang gaat leren en dan snel het maakwerk afraffelt maar probeer maak en leerwerk af te wisselen zodat je niet helemaal gek wordt van alle woorden en lappen tekst.

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en succes op school.

Advertenties

3 thoughts on “Back to school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s