Schoolmake-up Merel

(geschreven door Jasmijn)

IMG_5484

Vandaag laten we jullie zien hoe Merel haar make-up doet voor op school. Dit is dus een niet te opvallende look, die voor iedereen draagbaar is.

IMG_5445

We beginnen met de poeder, dat zorgt ervoor dat je geen rode vlekjes meer ziet en dat je niet gaat glimmen. Merel gebruikt gewoon een simpele matte poeder. Deze brengt ze aan met een kabukie kwast. Deze zijn groot en heel zacht en zorgen daardoor voor een natuurlijk effect.

IMG_5448

Daarna gaan we door met de wenkbrauwen, eerst kammen we de wenkbrauwen zodat ze in model zitten, kam hierbij eerst de haartjes een beetje omhoog en dan opzij, zo krijg je het mooiste effect. Om ze de hele dag in model te laten zitten gebruiken we wenkbrauwlijm/gel. Dat hoeft geen dure te zijn, die van de HEMA is ook gewoon goed.

Na de wenkbrauwen gaan we verder met het aanbrengen van de eyeliner.

IMG_5455

Dit is een shot van te voren, Merel heeft hier geen make-up op.

IMG_5463

Hier heeft Merel de eyeliner gedaan, ze begint vanuit het met midden en gaat dan steeds verder naar de zijkanten, tot je een lijn hebt die je goed vindt. Zelf vindt ze een dikkere lijn mooi.

IMG_5467

Nu gaan we de wimpers krullen om een mooie krul te vormen. Hierdoor lijkt het alsof je veel meer volume hebt. Normaal staan wimpers naar voren (bij de meeste mensen), door een wimperkruller te gebruiken gaan ze omhoog staan.

IMG_5475

Als de wimpers zijn gekruld gaan we door met de mascara. Als je je wimpers hebt gekruld raad ik waterproof mascara sterk aan. Dit komt omdat de krul er dan in blijft. Als je je hoofdhaar krult en je spuit er geen haarlak in, dan zakt het al snel weer uit. Hetzelfde gebeurt met je wimpers, doe je geen stevige mascara, dan zakken je wimpers weer terug naar hun oude vorm. Heb je je wimpers nou niet gekruld, dan maakt de mascara die je gebruikt niet veel uit.

IMG_5481

Als laatste doen we nog een beetje Baby Lips op om de look helemaal af te maken, daarna ben je klaar om naar school te gaan.

De gebruikte producten:

Nu komen de gebruikte producten nog even op een rijtje te staan, met merken erbij.

IMG_5492

Dit zijn de poeder en de kwast die Merel gebruikt, de poeder is van Catrice cosmatics en de kabuki kwast is van Essence.

IMG_5501

Dit zijn twee mascara’s die Merel gebruikt. De voorste is van Lancôme, deze is waterproof en aan de dure kant. De achterste is van Rimmel London, deze is niet waterproof. De wimperkruller die ze heeft gebruikt komt van de ICI Paris XL.

IMG_5504

Dit zijn twee eyeliners, het maakt niet uit welke je gebruikt omdat ze allebei goed zijn. Het enige verschil is de prijs. De voorste is van NYC en budget, de achterste is van MAC en redelijk duur.

IMG_5511

Dit is de wenkbrauwlijm/gel en het wenkbrauwborsteltje, ze zijn beide te koop bij de HEMA.

IMG_5513

Dit is de oogschaduwbasis, ook deze is te koop bij de HEMA.

IMG_5527

Dit is de Baby Lips die je lippen heel zacht maken en hij ruikt heel lekker naar kersen, deze is van Maybelline New York.

En dat was de look, ik hoop dat jullie er wat aan hadden en zeg maar of we dit vaker moeten doen.

Advertenties

2 thoughts on “Schoolmake-up Merel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s